Cégpaletta program

  Vállalkozóként tisztában van azzal, hogy milyen biztosításokkal segítheti cége mindennapjait? Kockázat nélkül szeretné vállalkozása jövőjét terelgetni? A sikeres vállalkozó ismérve a tudatosság, a motivált és körültekintő cégvezetés.

  Melyik vállalkozás ne szeretne sikereket, elismerő pillantásokat bezsebelni? Sajnos az élet sokszor nem várt akadályokat gördít elénk, melynek következtében előre nem látható események történhetnek, amelyek fenyegethetik a cég működését, a munkavállalók egzisztenciáját. Legyen előrelátó, csökkentse a vállalkozására leselkedő kockázatokat cégeknek kínált biztosításokkal!

  Cégpaletta biztosítás, company care, vállalkozói vagyonbiztosítás, vállalkozói felelősségbiztosítás tevékenységre, szolgáltatásra, munkavállalókra és környezetre.
  Mezőgazdasági biztosítások, kollektív személybiztosítások, kollektív jogvédelem.
  Igény szerint alakítható csomagok, díjkedvezmények, elégedett cégvezetés és elégedett munkavállalók – ez már nem csak álmainkban létezik.

  Mezőgazdaságban dolgozik, villanyszerelő cége van, esetleg irodában éli a cégvezetők mindennapi, sokszor nehezített életét? Rengeteg opció, sokszínű biztosítási paletta, egy eredmény: biztonság!

  Generali cégpaletta program tudatos vállalkozóknak!

  9024 Győr, Bartók Béla u. 34

  videokay@gmail.com

  06-20/ 661-4400

  Nyitvatartás

  K-Sze: 09-17 óráig
  H-Cs-P: előzetes bejelentkezés alapján


  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.