Lakás biztosítás

  Családi-, sor-, ikerház esetleg többlakásos épület? Mi nem teszünk különbséget ingatlan és ingatlan között. Nekünk egyetlen dolog számít, hogy lakása megfelelően – minden szempontot és körülményt figyelembe véve – biztosítva legyen.

  Vagyonunk megszerzése és gyarapítása rengeteg energiánkat emészti fel, azonban hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni és rossz döntésekkel veszélybe sodorni mindazt, amit eddig nagy gondossággal felépítettünk magunk köré. A megszerzett vagyonra vigyázni is kell – sajnos ezt nagyon sokan elfelejtik! Bűnözések, természeti csapások, körülmények, amelyek balszerencsésen alakulnak – mind-mind olyan tényezők, amelyek vagyonunk megrongálódásával, megsemmisülésével, elvesztésével járhat.

  A Generali Biztosító által köthető lakásbiztosítással egy váratlanul bekövetkezett szerencsétlen fordulat nem marad biztosítatlanul! Segítünk, hogy értékei elvesztése esetén ne kelljen a nulláról kezdenie az életét! Gyors reagálás a váratlan történésekre, készséges ügyfélszolgálat, ügyfél-, és problémakezelés szakszerűen a lehető leggyorsabb problémamegoldás érdekében!

  Maximális biztonság otthona védelme érdekében: válassza lakásbiztosításunkat!

  9024 Győr, Bartók Béla u. 34

  videokay@gmail.com

  06-20/ 661-4400

  Nyitvatartás

  K-Sze: 09-17 óráig
  H-Cs-P: előzetes bejelentkezés alapján


  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.